info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

Работно време на офиса в София: Понеделник до Петък: 10.00ч – 20.00ч; Събота: 11.00ч – 16.00ч

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в събота да не потеглят с курса в неделя.

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец и пристигат за около месец. Следващия курс от Щатите е плануван да излети около 05 Февруари. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през един петък и пристигат в България за около две седмици. Следващите курсове потеглят на 20.02.2020г. и 05.03.2020г. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в четвъртък да не потеглят с курса в петък.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства.
 
Не търсим и не издаваме пратки под 10 кг. преди да е получен известителен имейл, че пратката е готова за вземане, дори тя физически вече да се намира в склада ни.