info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

Важно!

Поради огромния обем от пратки, курс #749/13.09.2020г. е разделен на две части, като 90% от пратките са вече в София. Предстои обработка и ако получите уведомителен имейл от нас, може да заповядате. 
Когато пристигне останалата част от курса, ще бъдете информирани. 

 

 

Скъпи приятели,

Искаме да Ви уверим, че въпреки създалата се ситуация покрай COVID 19, опашките по границите, ние работим и Вашите пратки ще пристигнат при Вас.
Ще бъдете своевременно информирани за движението и пристигането на курсовете.


Към момента складовете в САЩ, Англия, Германия и Испания работят по план.

Офисът ни в Младост ще продължи да обслужва. Взети са всички необходими предпазни мерки.

Благодарим за Вашето разбиране и търпение!

Желаем на всички здраве!

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в събота да не потеглят с курса в неделя.

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец и пристигат за около 20-25 дни. Следващия курс от Щатите е плануван да излети около 15 Август. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през един петък и пристигат в България за около две седмици.Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в четвъртък да не потеглят с курса в петък.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.
 
Не търсим и не издаваме пратки под 10 кг. преди да е получен известителен имейл, че пратката е готова за вземане, дори тя физически вече да се намира в склада ни.