info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

Важно! Курс за Германия ще има на 13.04.21г.

Скъпи приятели,

Уверяваме ви, че въпреки създалата се ситуация около BREXIT, COVID 19, забавянето по митници и граници, ние работим и вашите пратки ще пристигнат при вас.

Във връзка с планиран основен ремонт на пода в склада ни в София, офисът ни няма да работи от 31.03 до 04.04 вкл. За да ви обслужим възможно най-качествено променяме и датите на някои курсове от Германия и Англия, както следва:

 

Курсът от Германия, планиран да потегли в петък (26.03) ще бъде изтеглен с един ден и ще потегли в четвъртък (25.03). Ще пристигне в софия през уикенда и ще бъде готов за раздаване в понеделник и вторник (29.03 и 30.03 - единствените ни работни дни за седмицата).

 

Курсът от Германия, планиран за по-следващата седмица отново ще потегли в четвъртък (01.04), защото петък (02.04) е почивен ден там (Великден). Следващите курсове от Германия ще потеглят по график.

 

Поради ремонта в София, курса от Англия, планиран да потегли на 28.03 ще потегли на 31.03 (сряда) и се очаква да бъде освободен в София в края на следващата седмица.

 

Ето и информация за останалите ни курсовете към 19.03:

 

Курс 817, 820 и 822 - Англия се раздават.

 

Курс 797 и 805- САЩ - януари и февруари се раздават.

 

Курс 818 - САЩ - март е вече на път

 

Курс 821 - Испания ще потегли днес и се очаква в България в края на месеца.

 

 
Започваме работа по зачестяване на курсовете от Германия. В седмиците, в които намерим такава възможност - ще правим по два курса с тенденция това да стане регулярно.
 

 

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Митническото освобождаване е от един до три дни. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
 

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.
При пристигне на курса в София, обработката му отнема от един до два работни дни. 

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец около 10-то число и пристигат за около 20-25 дни. Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през сряда и пристигат в България за около две седмици.Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени във вторник да не потеглят с курса в сряда.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.