info@ggbg.bg 0894 484 488

Как да поръчате?

Как да поръчам от Англия, Германия, Щатите и Испания:

За да направите поръчка трябва да следвате следните стъпки:

1) Регистрирайте се в сайта “ggbg.bg” за да се запознаете и потвърдите общите условия на фирмата и получите уникалния си номер (ID).

Линк към общите условия

2) Добавете info@ggbg.bg във вашите адреси в пощата която позвате ..@yahoo.com, @gmail.com, @mail.bg, @abv.bg имаме сигнали от клиенти че някои пощи филтрират мейлите ни като spam!!!

3) Регистрирайте се на сайта на търговеца, от който желаете да закупите дадения артикул, като посочите нашия адрес в Англия, Германия, Испания или Щатите за доставка и вашето (GGBG ID) преди първото име и на адрес 2 (виж примерите по-долу).

 

Ще получавате информация по е-мейл за всяко едно движение на пратките Ви, както следва:

  • когато пратката е доставена от куриер и е обработена в склада ни в Англия, Германия или Щатите;
  • когато пратката е натоварена и пътува към България;
  • когато пратката е пристигнала в София и е готова за получаване;

 

     Ако сайта не позволява да се въведе вашия номер преди името, моля да го добавите след адреса или във второто поле за адрес: GGBG 1234 -пример

Моля не поръчвайте пратки с наложен платеж преди предварително да имате потвърждение от наша страна, че можем да получим такава пратка. Плащането с наложен платеж се заплаща допълнително.

Не транспортираме наркотици, наркотични вещества, акцизни стоки, вкл. алкохолни напитки, цигари, пури, пурети, тютюн за наргиле и всякакви тютюневи изделия, животни, растения, валута, оръжие и боеприпаси, стоки подлежащи на деклариране, както и всички останали забранени от законовите норми и актове издадени от България и от останалите страни членки на Европейския съюз. При откриване на пратки с такова съдържание, последните ще бъдат задържани в странста на получаване и връщани на изпращача, или предавани на съответните власти в България.

За да получите пратка до английския ни офис:

Пример:

(ID and Name): 1234 IVAN IVANOV тези ID  и име са примерни

(Address): Big Yellow GGBG, Ashton road

(Address Line 2): вашето ID

(City): ROMFORD

(County): ESSEX

(Post Code): RM3 8NF

М: + 44 (0)7466 795 655 (Различните магазини имат различни изисквание за начина на изписване на телефонния номер. Някои изискват да се въведе заедно с кода - +447466 795 655, или 00447466 795 655, други без него - 07466 795 655. Понякога може да свърши работа и българския ви номер, въведен с, или без кода.)

Работно време (по локално време в Англия):
Понеделник до Петък:
09.00ч – 17.00ч
Събота:
10.00ч – 15.00ч

При доставки от вериги хранителни магазини, като  Morrisons, Ocado, Waitrose и Iceland, посочвайте час за доставка Пон - Петък, между 10:00 и 16:00ч. Тези вериги доставят поръчките си в найлонови торбички без фактури и няма как да знаем какво е съдържанието на поръчките. По тази причина не можем да носим отговорност за тях!

Веригите Tesco, ASDA и Sainsbury's често отказват доставки до фирмени адреси, какъвто е нашия без да оповестяват купувача. Понякога се стига и до блокиране на акаунти, заявили доставка до такъв адрес. Най-добре е да заявите поръчките си от тези магазини с взимане от нас, както следва:

Tesco - взимане от магазин Romford Gallows Corner Extra, Bryant Ave, RM3 0LL, Времеви слот за взимане - всяка сряда 09:00-13:00 

Sainsbury's - взимане от магазин Howard Road, Chafford Hundred, GraysRM16 6YJВремеви слот за взимане - всеки четвъртък 09:00-13:00 

ASDA - взимане от магазин Asda Tilbury Superstore, Thurrock Park Way, Tilbury, RM18 7HJВремеви слот за взимане - всеки четвъртък 09:00-13:00

След покупка, изпратете фактурата от поръчката си на info@ggbg.bg с тема "Взимане от Tesco" (или съответно ASDA или Sainsbury's), за да можем да я вземем.

Цена на взимане от магазин - 10лв.

 

Всички пратки, които изпращаме с Еконт са с активирано известяване чрез SMS. Не носим отговорност за качеството на тяхната услуга, но разбира се можем да съдействаме при евентуален проблем с тях.

За да получите пратка до немския ни офис:

Пример:

Vorname - (First name): Вашето ID и име

Nachname - (Last name): ФамилияGGBG

Straße / Nr. - (Street / Number): Landsberger Allee 63, Abteil 2404

Straße / Nr. (2) - (Address Line 2): Abteil 2404, GGBG (вашето ID)

Postleitzahl - (Postal Code): 10249

Ort/ Stadt - (City): Berlin

Land - (County): Berlin Bundesland

Firmenname - (Company Name): GGBG (вашето ID)

М: (+49) 01767 3366403

 

Работно време (по локално време в Германия):

Понеделник до Петък:

10.00ч – 18.00ч

Важно е да въведете пълния адрес, както е показано. Ако формата не ви позволява да въведете пълния адрес, моля свържете се със софийския ни офис преди да поръчате.

 

За да получите пратка до американския ни офис:

Пример:

(ID and Name): 1234 Ivan Ivanov

(Address): 881 N Central Ave

(Address Line 2): GGBG 1234 (вашето ID)

(City): Wood Dale

(State): IL - Illinois

(Post Code): 60191

М: +1 (630) 8851266 (телефон само за въвеждане във форма за доставка. За връзка с офиса ни в САЩ, моля свържете се със софийския офис)

Доставките от сащ са чрез въздушно карго. По тази причина не могат да се транспортират пратки, забранени за превоз със самолет, като запалими предмети и течности. Батерии се превозват по специфичен начин. Ако имате съмнения, че пратката ви може да бъде забранена за превоз със самолет, моля свържете се с нас преди да поръчате.

За да получите пратка до испанския ни офис:

(Nombre, Apellidos / Име и фамилия): тук запишете вашето ID, име и фамилия - 1234 IVAN IVANOV (тези ID  и име са само пример)

(Calle Nr./ Direccion, Улица, номер / Адрес): Calle San Cesareo, 31, nave 17

(Codigo postal, Пощенски код): 28021

(Localidad/ Ciudad, Място/Град): Madrid

(Region/ Provincia, Регион, Провинция): Madrid

(Pais, Страна): Espana

(Linea 2 de direccion, Поле за адрес 2): GGBG вашето ID

(Numero de telefono, Телефонен номер): Въведете вашият телефонен номер. Ако не го приема, въведете 0654379290

 

Работно време (по локално време в Испания):

Понеделник до Петък:
08.00ч – 14.00ч и 17:00ч - 19:00ч