info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

С цел оптимизация на услугата и за Ваше удобство, искаме да ви съобщим, че курсовете в посока от България за Германия вече стават регулярни!
 
Всеки понеделник Вашите пратки и колети ще могат да пътуват в посока Берлин и при нужда стигат до всяка една точка на държавата.
 

Актуалното работно време по празниците ще бъде следното:

30.04 - Разпети петък от 10:00 до 20:00

от 1.05 до 4.05 включително - почивни дни

От 5.05 влизаме в обичайния си ритъм (6-ти май - Гергьовден - работен)
 
Желаем Весели празници на всички!

Скъпи приятели,

Уверяваме ви, че въпреки създалата се ситуация около BREXIT, COVID 19, забавянето по митници и граници, ние работим и вашите пратки ще пристигнат при вас.

 
Започваме работа по зачестяване на курсовете от Германия. В седмиците, в които намерим такава възможност - ще правим по два курса с тенденция това да стане регулярно.
 

 

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Митническото освобождаване е от един до три дни. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
 

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.
При пристигне на курса в София, обработката му отнема от един до два работни дни. 

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец около 10-то число и пристигат за около 20-25 дни. Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през сряда и пристигат в България за около две седмици.Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени във вторник да не потеглят с курса в сряда.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.