info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

Скъпи приятели,

Искаме да Ви уверим, че въпреки създалата се ситуация покрай COVID 19, опашките по границите, ние работим и Вашите пратки ще пристигнат при Вас.
 
Ще бъдете своевременно информирани за движението и пристигането на курсовете.


Към момента складовете в САЩ, Англия, Германия и Испания работят по план.


Офисът ни в Младост ще продължи да обслужва. Взети са всички необходими предпазни мерки.


Благодарим за Вашето разбиране и търпение!


Желаем на всички здраве!

 

  Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в събота да не потеглят с курса в неделя.

  Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.

  Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец и пристигат за около 20-25 дни. Следващия курс от Щатите е плануван да излети около 15 Август. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

  Курсовете от Испания тръгват през един петък и пристигат в България за около две седмици.Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в четвъртък да не потеглят с курса в петък.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства.
 
Не търсим и не издаваме пратки под 10 кг. преди да е получен известителен имейл, че пратката е готова за вземане, дори тя физически вече да се намира в склада ни.