info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

ВАЖНО!

Актуална информация за курсовете от Англия:
 
Втората част от курс 793 с дата 29.12.2020г. пристига в София днес(17.02.2021г.), като очакваме да се раздава до няколко дни. Цената ще остане непроменена - 1.99 лв. на всеки започнат килограм. 


Курс 796 - 10.01.2021г. е освободен и пътува към София.
Цената на този курс ще бъде 2.99 лв. на всеки започнат килогам.

Когато курсовете са готови за раздаване ще получите известителен имейл от нас.

Курс 799 - 17.01.2021г. се готви за тръгване от Англия, като обемът ще е по - голям и курсът ще е разделен на два камиона.
Цената за доставка ще е 4.99 лв. на всеки започнат килограм. 


 

Скъпи приятели,

 
Започваме работа по зачестяване на курсовете от Германия. В седмиците, в които намерим такава възможност - ще правим по два курса с тенденция това да стане регулярно.
 
 

 

Искаме да Ви уверим, че въпреки създалата се ситуация покрай COVID 19, опашките по границите, ние работим и Вашите пратки ще пристигнат при Вас.
 
Ще бъдете своевременно информирани за движението и пристигането на курсовете.


Към момента складовете в САЩ, Англия, Германия и Испания работят по план.

Офисът ни в Младост ще продължи да обслужва. Взети са всички необходими предпазни мерки.

Благодарим за Вашето разбиране и търпение!
 

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в събота да не потеглят с курса в неделя.
При пристигне на курса в София, обработката му отнема от един до два работни дни. 

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.
При пристигне на курса в София, обработката му отнема от един до два работни дни. 

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец около 10-то число и пристигат за около 20-25 дни. Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през сряда и пристигат в България за около две седмици.Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени във вторник да не потеглят с курса в сряда.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.
 
Не търсим и не издаваме пратки под 10 кг. преди да е получен известителен имейл, че пратката е готова за вземане, дори тя физически вече да се намира в склада ни.