info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

Важно съобщение!
Скъпи приятели, поради неподходящите метеорологични условия са затворени много пътни артерии, през които минават в движението си курсовете ни с пратки за Вас!
Възможни са закъснения на следните курсове:
Курс    08.01.2022   Великобритания  На път 
Курс    09.01.2022   Испания   На път 
Курс    07.01.2022   Германия   На път  - спрян на Мездра
Благодарим Ви за Вашето разбиране и търпение.
Ще Ви държим в течение!
Екип GGBG

 

За информация за курсове към Англия и Германия - свържете с нас на посочения служебен телефон. 

Курсовете ни за Англия и Германия не са регулярни и не можем да гарантираме срок на доставка.

 

Започваме работа по зачестяване на курсовете от Германия. В седмиците, в които намерим такава възможност - ще правим по два курса с тенденция това да стане регулярно.

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Митническото освобождаване е от един до три дни. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.

 

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.
При пристигне на курса в София, обработката му отнема от един до два работни дни. 

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец около 10-то число и пристигат за около 20-25 дни. Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през сряда и пристигат в България за около две седмици.Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени във вторник да не потеглят с курса в сряда.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.