info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

С цел оптимизация на услугата и за Ваше удобство, искаме да ви съобщим, че курсовете в посока от България за Германия вече стават регулярни! Всеки понеделник Вашите пратки и колети ще могат да пътуват в посока Берлин и при нужда стигат до всяка една точка на държавата.

*От Юли до Септември, поради отпускарския сезон, курсовете от България за Германия ще бъдат през седмица.

Започваме работа по зачестяване на курсовете от Германия. В седмиците, в които намерим такава възможност - ще правим по два курса с тенденция това да стане регулярно.

Офисът ни в Испания ще бъде в отпуска от 20.08 до 30.08 включително. Следващите курсове от Испания ще бъдат на 20.08.21 и след това на 04.09.21 

 

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Митническото освобождаване е от един до три дни. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
 

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.
При пристигне на курса в София, обработката му отнема от един до два работни дни. 

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец около 10-то число и пристигат за около 20-25 дни. Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през сряда и пристигат в България за около две седмици.Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва един път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени във вторник да не потеглят с курса в сряда.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.