info@ggbg.bg 0894 484 488

Курсове

Важно!

Поради започването на годишните разпродажби, Черни петъци и големи намаления, седмичните обеми на пратки се увеличават значително.
 
С грижа към клиента и цел да получавате поръчките си навреме, от нас ще бъдат организирани по няколко курса на седмица от Англия.
 
Ще бъдете своевременно уведомявани за движението им, както ще можете да следите статуса им в профилите си. 
 
 
Желаем здраве и очакваме Вашите поръчки!

 

 

Скъпи приятели,

Искаме да Ви уверим, че въпреки създалата се ситуация покрай COVID 19, опашките по границите, ние работим и Вашите пратки ще пристигнат при Вас.
Ще бъдете своевременно информирани за движението и пристигането на курсовете.


Към момента складовете в САЩ, Англия, Германия и Испания работят по план.

Офисът ни в Младост ще продължи да обслужва. Взети са всички необходими предпазни мерки.

Благодарим за Вашето разбиране и търпение!

Желаем на всички здраве!

Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от едни до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в събота да не потеглят с курса в неделя.

Курсовете от Германия тръгват всеки петък и пристигат нормално всеки понеделник/вторник. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от едни до два работни дни.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в петък да не потеглят с курса в същия ден.

Курсовете от САЩ тръгват началото на всеки месец и пристигат за около 20-25 дни. Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва едни път в седмицата.
Следващия курс от Щатите е плануван да излети около 26 Октомври. Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в последните три дни преди датата на потегляне да не пътуват със същия курс.

Курсовете от Испания тръгват през един петък и пристигат в България за около две седмици.Обработката и актуализацията на получените пратки се извършва едни път в седмицата.
Поради нужда от технологично време за обработка е възможно пратките, получени в четвъртък да не потеглят с курса в петък.

Възможни са закъснения на курсове поради форсмажорни обстоятелства - счупване или повреда на транспортното средство, опашки по границите, световна пандемия(COVID 19) и всички обстоятелства, които НЕ зависят от екипа на GGBG.
 
Не търсим и не издаваме пратки под 10 кг. преди да е получен известителен имейл, че пратката е готова за вземане, дори тя физически вече да се намира в склада ни.